Mesto Senica začalo vo štvrtok s opravou povrchu cesty na Továrenskej ulici od križovatky s cestou I/51 v celkovej dĺžke približne 400 metrov. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viera Barošková.

foto: Google StreetView (máj 2012)

Povrch cesty bude kompletne vyfrézovaný, výškovo budú upravené uličné vpusty a poklopy. “Firma CS, ktorá rekonštrukciu realizuje, položí nový asfaltový povrch, tzv. obaľovanú zmes. Miestna komunikácia, vedúca popred mestskú plaváreň, športovú halu je značne frekventovaná, čo sa podpísalo pod jej zlý stav. Opravený bude nielen takmer 400-metrový úsek cesty, ale aj parkovisko pred športovou halou. Investícia si z mestského rozpočtu vyžiada takmer 80.000 eur,” uviedla Barošková.

Počas vykonávania prác budú obmedzené premávka na miestnej komunikácii a parkovanie pred športovou halou. Premávka bude usmernená dopravnými značkami a pracovníkmi realizačnej firmy. Vjazd vozidlám dopravnej obsluhy bude umožnený.

Dodávateľská firma bude cestu opravovať tak, aby len na nevyhnutný čas a len čiastočne obmedzila dopravu a prístup do domov a k občianskej vybavenosti. Tým, ktorí úsekom len prechádzajú, odporúčame použiť iné trasy,” doplnila mestská hovorkyňa.


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota