„Zachyť život na škole“ je názov fotosúťaže, v ktorej odokrytím zaujímavých momentov zo školského prostredia, môže škola získať skvelý hudobný zážitok. Po minuloročnom koncerte Adama Ďuricu sa víťaz môže tešiť na koncert obľúbeného slovenského rapera a speváka Kaliho.

Čas na zapojenie sa do tejto súťaže je do 10. júna 2019. Súťaž je určená pre študentov župných stredných škôl.

„Súťaž mala minulý rok veľký ohlas, preto v nej pokračujeme ďalej. Považujem to za také spestrenie štúdia či ako odmenu pre študentov. Priamo študenti môžu poukázať na to, čo je na ich škole zaujímavé, iné, čo sa im podarilo a zároveň podporiť u študentov motiváciu, že chcú urobiť niečo pre školu, pre svojich spolužiakov, učiteľov,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Fotosúťaž odštartovala včera a je určená študentom škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. Stačí vybrať alebo urobiť zaujímavú fotku zo života na škole a postnúť ju do 10. júna 2019 na Instagrame s heštegom #fotosutazvyhrajkoncert. V príspevku treba uviesť meno, priezvisko a názov školy. Za fotku s najväčším počtom lajkov bude škola odmenená  koncertom, ktorý príde zahrať a zaspievať Kali spolu s Kwakom a Paulom 24. júna 2019.

Podmienky a pravidlá súťaže.


.

BM: Ustekana sobota