Určite sa nemusíme baviť o tom, či si dnešná mládež “ide” youtuberov alebo hviezdy TV seriálov JOJ Naši a Prázdniny. Ak aj u vás doma letia kolobežky alebo v “deckej” vyhráva Kali, určite sa vidíme na #CheckniTo dni v Bory Mall.

Na evente #CheckniTo sa objavia youtuberi Fifqo, Smilo a Carolina Fray, aby zdolali nezvyčajné výzvy. Tentokrát nie internerové, na ktoré sú zvyknutí v online svete, ale skutočné challenges priamo pred divákmi. Návštevníci nákupno-zábavného centra v Bory Mall tak otestujú ich schopnosti v reálnom živote a budú sa s nimi môcť aj odfotiť či získať autogram.

Parádny deň okorení najobľúbenejší raper súčasnosti, Kali, ktorý spolu s Petrom Pannom odohrajú koncert pre návštevníkov nákupno-zábavného centra v Lamači. Kali vo svojich klipoch dosahuje niekoľko miliónové videnia a posledne prekvapil songom so skupinou I.M.T. Smile – Poď so mnou či ako víťazný kouč v speváckej súťaži The Voice Česko Slovensko. Hudobné vystúpenie odštartuje Kaliho selfiegramiáda.

Od 10:00 do 19:00 sa toho zomelie na pódiu skutočne veľa. Z TV JOJ prídu herci Sára Polyaková, Laura Petersen a Max, David a Gregor zo seriálu Naši a Karolínka Kubánková, Adelka Heftyová, Miška Rovňáková, Markus Filipko a Samko Kennedy zo seriálu Prázdniny. S detskými hviezdami sú pripravené autogramiády. Riverpark Dance School zase prinesie vlnu hip-hopu.

#CheckniTo deň ponúkne deťom okrem super programu množstvo skvelej zábavy. Na vlastnej koži si budú môcť vyskúšať mobilné planetárium, hracie zóny a robota Pepper. Pripravené sú aj workshopy, kde sa malí internetoví borci dozvedia, ako si robiť svoje vlastné sociálne siete alebo superná celodenná škola kolobežiek “Hangair – akadémia akčných športov”. Deti aj dospelých čakajú aj technologické vychytávky a interaktívne prezentácie. Nezabudlo sa ani na tých najmenších oslávencov, ktorí sa počas celého dňa budú môcť hrať v špeciálnej detskej zóne.

Jún je v Bory Mall každoročne pre deti a o deťoch, tak sa príďte aj vy 1. júna zabaviť na #CheckniTo deň do Bory Mall.


.

Lakovanie a Pieskovanie