Dňa 18. mája odštartovala Slovenská Lakrosová Liga (SLL), za účasti dvoch tímov – Skalica Chiefs Lacrosse Team a Zvolen Punishers. Keďže tento rok sú len dva tímy v lige, bude sa konať tour po slovenských mestách.

Slovak Lacrosse Tour 2019 sa začala prvým zápasom vo Zvolene, v ktorom Chiefs zvíťazili nad Punishermi tesne v pomere 12:11.

Druhé kolo SLL – Tour sa odohrá už túto sobotu (1.6.) na ihrisku MFK Skalica na ploche s umelým povrchom. Úvodný face-off je naplánovaný o 10:00. Týmto Vás chceme srdečne pozvať na zápas, príďte sa pozrieť na lakros a povzbudiť našich chalanov na ceste za ďalším víťazstvom!

Tour bude pokračovať zastávkami:
15.6. Nitra – FK Dolné Lefantovce o 11:00
29.6. Senica – FK SENICA o 10:00
13.7. Banská Bystrica

Niečo málo o nás a našich úspechoch

Chiefs boli založení v roku 2014. V roku 2015 sme sa zúčastnili prvý raz fieldovej SLL, kde sme obsadili 4. miesto (zo šiestich). V roku 2016 sme obsadili  5. miesto (zo siedmich) vo fieldovej SLL a štyria naši hráči sa zúčastnili na Majstrovstvách Európy v Maďarsku  vo field lakrose.

Fieldová liga SLL 2017 skončila pre Chiefs tretím miestom (zo siedmich) a traja hráči sa zúčastnili na boxlakrosových Majstrovstvách Európy vo Fínsku. Minulý rok sme skončili v lige opäť na treťom mieste a na field lakrosové Majstrovstvá sveta v Izraeli sa bohužiaľ nepodarilo dostať žiadnemu z našich hráčov.

Tento rok sa budú v septembri konať boxlakrosové Majstrovstvá sveta v kanadskom Vancouveri – Langley a v širšom reprezentačnom výbere Slovenska máme siedmich hráčov.

Lakros je o dynamike, výdrži, odvahe, tvrdosti, vytrvalosti, rýchlosti a sile. Stále hľadáme nových spoluhráčov, ktorí by mali záujem vyskúšať si tento tradičný indiánsky kolektívny šport. Tak prebuď v sebe bojovníka!

Sleduj nás na Instagrame a Facebooku.


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota