Na rozprávky nie je nikto starý, a preto  pozývame celú rodinu do ríše fantázie, ktorá  otvorí svoje brány v sobotu (8.6.) v obci Kátov.

Cieľom nultého ročníka fantazijného festivalu Rozprávkovo je spojiť rodinu, prírodu a fantáziu, prehĺbiť pozitívny vzťah k prírode, naučiť sa ju ctiť a chrániť.
Nastupuje sa na zastávke “9 a trištvrte”, kde sa návštevníci môžu pokúsiť vyriešiť záhadu Lorda Voldemorta alebo si zatancovať s vílami, ktoré bude hostí srdečne vítať.
Slávnostný ceremoniál sa uskutoční o 15:00 hod., kedy operný spevák Adam Nádler svojou áriou sprevádzanou hrou na harfe, zvolá všetky rozprávkové bytosti, ktoré sa všetky na jediný okamih stretnú na jednom mieste u váženého občana Kata. Po úvodnom čísle sa postavy rozbehnú sa za svojimi hosťami a budú ich zabávať vtipnými interakciami a animáciami.
Pre detičky pripravujeme  workshopy, animácie, dobrodružné, športové a logické hry.
Môžu sa tešiť na diavadielka, veľa tancovanie, zábavy a pohybu, vyblázniť sa na penovej párty (nezabudni suché oblečenie), súťažiť na vlastnom bicykli alebo odrážadle, ktoré bude možné si uschovať v oddychoovej zóne.
Dospeláci si môžu odpočinúť aj v zóne Namasté, kde sa budú odohrávať dve hodiny jógy.
Súčasťou je EKO zóna, v ktorej chceme deti naučiť triediť odpad a SWAP – malý módny sviatok! Výmena čistého nepoškodeného oblečenia, ktoré nám zavadzia v skrini…
Tešíme sa na všetkých milých ľudí!

viac info na Facebooku

 

Text a foto: organizátori festivalu Rozprákovo


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota