Mesto Skalica plánuje opraviť cestnú komunikáciu a chodníky na ulici Pri potoku v celkovej dĺžke približne 300 metrov. Informoval o tom Miroslav Minďáš zo sekretariátu primátora, viceprimátora a prednostu.

foto: Google StreetView (2012)

Oprava by sa mala uskutočniť od križovatky s ulicou Vally po križovatku s ulicou Priečna. “Plánujeme robiť investície. Ako prvú chcem spomenúť opravu chodníka a komunikácie na ulici Pri potoku. Tu je požiadavka viac ako desať rokov, aby došlo k náprave. Verím, že sa občania potešia tejto informácii, začíname veľmi skoro,” uviedla v marci na oficiálnom profile mesta primátorka Skalice Anna Mierna.

“Rekonštrukcia cesty bude realizovaná v druhom polroku tohto roku a predpokladané ukončenie sa odhaduje najneskôr na október,” spresnil informáciu pracovník sekretariátu. Mesto plánuje na rekonštrukčné práce vypísať výberové konanie, ktoré v súčasnosti pripravuje.

Predpokladaná suma na opravu cesty je 90.000 eur, na chodník mesto odhaduje náklady vo výške 35.000 eur. “Za túto sumu plánujeme odstránenie starého povrchu vozovky, výmenu obrubníkov a realizáciu asfaltového povrchu komunikácie,” doplnil Minďáš.


.
Toto je čítané

Speváčka LARA MORR vydala novú pieseň S Tebou

S hudobnou novinkou v tomto roku prichádza charizmatická speváčka pochádzajúca z Gbiel,…

BM: Ustekana sobota