Vodičov nákladných áut nad 3,5 t čaká obchádzka až 54 km. Od nedele 30. júna do piatka 5. júla bude v km 97,150 úplne uzatvorený úsek cesty I/51 v obci Jablonica.


Úsek bude uzatvorený pre rekonštrukciu železničného priecestia trate Brezová pod Bradlom – Jablonica. Pre vozidlá do 3,5 t a autobusy bude cestná premávka vedená v jednom pruhu v súbehu s uzavretým priecestím. Premávka bude riadená svetelnou signalizáciou. Výrazné obmedzenie sa bude dotýkať najmä tranzitnej nákladnej dopravy, ale aj lokálnej dopravnej obsluhy nad 3,5 t.

Všetky vozidlá nad 3,5 t budú musieť absolvovať 54 km dlhú obchádzku po trase Jablonica – Brezová pod Bradlom – Vrbové – Chtelnica – Dechtice – Naháč – Trstín a po ceste č. I/51 do Jablonice – a späť v oboch smeroch. Obchádzka bude vyznačená prenosným dopravným značením.

Polícia upozorňuje vodičov, aby s obmedzením vopred rátali a svoju trastu si plánovali v dostatočnom časovom predstihu. Zároveň žiadame vodičov, aby rešpektovali semafory a dopravné značenie a v úseku zvýšili opatrnosť.

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota