Chalani z občianskeho združenia #naťaťo po prvý raz v Kútoch organizujú verejné premietanie filmu pod holým nebom.

Ilustračné foto: 123rf.com

“Mali sme problém zvoliť najvhodnejší žáner filmu, preto sme sa nakoniec zhodli, že si tento piatok v letnom kine pozrieme zamotanú krimidrámu so štipkou romantiky i humoru, v hlavnej úlohe s Margot Robbie a Willom Smithom – Focus,” informoval Denis Libuša, viceprezident občianskeho združenia #naťaťo.

Letné kino sa bude konať v piatok na školskom dvore ZŠ A. Radlinského, začiatok je plánovaný na 21:00. Vstup je zadarmo, no naše OZ budete môcť podporiť kúpou popcornu, či nachos,” dodáva viceprezident.

Či bude premietaní viac ešte nevieme. “Podľa záujmu návštevníkov uvidíme, či si v auguste pozrieme ďalší film,” uzatvára Denis.

FOCUS
Komédia / Krimi / Dráma / Romantický

2015 – USA/Argentína – CZ dabing – 105 minút – 12+

Will Smith stvárňuje Nickyho, ostrieľaného podvodníka, ktorý sa zapletie so svojou “žiačkou” Jess (Margot Robbie). Pri výučbe dôležitých trikov sa mu Jess dostane pod kožu a on sa rozhodne všetko náhle ukončiť. O tri roky neskôr sa kedysi neskúsená – teraz už dokonalá femma fatale objaví v Buenos Aires na nebezpečnom pretekárskom okruhu. Najnovšie Nickyho riskantné plány sa jej podarí prekaziť… a skúseného podvodníka tak odstaviť z hry. (Continental Film)


.

BM: Festival Záhrad