Prázdniny sú v plnom prúde. A my vás pozývame už túto sobotu 6. júla užiť si ich aktívne. Príďte na otvorenie nového športového ⚽ Footballgolf Parku ?️‍♂️v Prievaloch.

Okrem zaujímavých športových aktivít ako je footballgolf či footdarts ? vás zabavia súťaže, skákací hrad a zaujímavý sprievodný program. Nenechajte si ujsť autogramiádu Jána Kozáka ml., nášho reprezentanta vo futbale. Všetko o podujatí nájdete tu ? Oficiálne otvorenie FootBallGolf Parku pre verejnosť.

Momentálne je v parku vybudovaných 9 footballgolfových ale v blízkej dobe bude dobudovaných ďalších 9 jamiek aby bolo plnohodnotné 18 jamkové ihrisko. V areáli sa nachádza detské ihrisko a nafukovacia atrakcia FootDarts. V blízkej dobe pribudne bufet a drevené chatky pre možnosť ubytovania priamo v areály.

FootBallGolf je spojenie dvoch športov a to futbalu a golfu. Hrá sa podobne ako minigolf kde musíte dopraviť loptu do jamky a prekonať pri tom prekážky. Jedinou zmenou oproti minigolfu je že hráte s futbalovou loptou a namiesto palíc používate nohy.

Program otvorenia
10:00 – 20:00 
Skákacie hrady pre najmenších
10:00 – 23:59  Sprístupnenie parku pre verejnosť,  možnosť zahrať si FootBallGolf, občerstvenie (kofola, minerálka, pivečko a kotlíkový guláš) ZADARMO
14:00 – 17:00 Autogramiáda Ján Kozák ml. (bývaly reprezentant SR vo futbale)

Areál podporuje aktivitu detí a mládeže a preto bude počas školského roka všetkým ? školám a škôlkam Trnavskej župy k dispozícii úplne zadarmo. #spolutvorimekraj


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota