Rytieri, princezné a draci. Nič z toho v dobrej rozprávke nesmie chýbať! Nechajte sa vtiahnuť priamo do deja a prežite spolu s nami napínavé príbehy, ktoré sa rozhodne nezaobídu bez aktívnej účasti malých bojovníkov a víl.

To všetko pod patronátom dobrého kráľa Marka Igondu. Na čarovný Smolenický zámok počas tohto unikátneho rodinného podujatia opäť raz priletí aj drak Vavrinec. No tentokrát si na pomoc privedie aj dvoch dračích kamarátov!

Spolu s príbehmi na vás čaká pestrá paleta nevšedných vôní, chutí a sprievodných aktivít, ktoré potešia malých aj veľkých. Tešiť sa môžete na dračie divadielko, dračie rozprávky, streľbu z luku či prehliadku zámku s výstupom na zámockú vežu. Stredoveký víkend v Smoleniciach bude počas celého programu sprevádzaný aj Zámockým jarmokom, kde svoje výrobky odprezentujú lokálni remeselníci a predajcovia. Kapacita zámockého nádvoria je obmedzená, miesto si však môžete poistiť zakúpením lístku online.

Podujatie však nebude len o zábave a hudobných zážitkoch, ale aj o dobročinnosti. Na liečbu malej Emky Krajčírovej venujeme 2% z ceny každého predaného lístka. Na mieste sa tiež môžete tešiť na kreatívny kútik Nadácie Adeli. Príďte sa zabaviť do Smoleníc a prispejte tým aj na dobrú vec!


.

BM: Festival Záhrad