Futbalový klub TJ Kúty počas predchádzajúceho víkendu pripravil pre priaznivcov športového adrenalínu zaujímavú súťaž, ktorá má v tomto mestečku už niekoľkoročnú tradíciu – Kopanie hodových jedenástok.

Za symbolické štartovné 8,- € mohol mať každý hráč toľko pokusov, pokiaľ sa „nepomýlil.“ V prípade nepremenenej jedenástky mal možnosť zakúpiť si opravný pokus za 4,- €.

Štartovalo 39 strelcov z blízkeho (Sekule, Čáry, Brodské) a vzdialenejšieho okolia. Proti nim sa striedala trojica brankárov, domáci Emil Vávra, Rado Maderič a Ľubo Krajčír zo Sekúl.

Z víťazstva a z „fungl“ nového bicykla sa napokon tešil Pavol Škoda. Bývalý brankár (!!!) a súčasný tréner brankárov v Kútoch potreboval na víťazstvo 19 pokusov. Na druhom mieste skončil Andrej Ondriska, tretí bol Michal Nemčovič a štvrtý Andrej Daniš, všetci sú z Kútov.

„Keď som nepremenil hneď prvú jedenástku, chcel som to zabaliť. No rozhodol som sa pre opravu a zakúpil som si ešte jeden pokus. Potom sa mi začalo dariť a premenil som ďalších 18 pokusov. Samozrejme, že z víťazstva mám veľkú radosť,“ zhodnotil svoje účinkovanie šťastný víťaz.


.

BM: Ustekana sobota