Zľavnené cestovné majú s čipovými kartami ARRIVA Trnava žiaci, študenti, ale aj dospelí. Rodičia žiakov základných a stredných škôl v okrese Senica tak môžu na cestovnom ušetriť až desiatky eur ročne. Čipové karty zároveň prispievajú k skráteniu času pri nastupovaní do autobusu.

Žiaci a študenti v Trnavskom kraji ušetria pri cestovaní autobusom s čipovou kartou 0,08 až 0,15 eur za jazdu. Ušetriť môžu aj dospelí, ktorí získajú zľavu vo výške 4 až 27 % z bežného cestovného. Ročná úspora sa tak pohybuje v desiatkach eur. „Čipová karta slúži ako elektronická peňaženka, vďaka ktorej môžu naši cestujúci výhodne cestovať autobusmi ARRIVA Trnava v mestskej hromadnej doprave v Trnave, Piešťanoch, Senici a Hlohovci, ako aj v prímestských autobusových linkách v týchto okresoch a čiastočne aj v okrese Skalica,“ povedal Peter Nemec, generálny riaditeľ ARRIVA Trnava a dodal: „S čipovou kartou vybaví cestujúci kúpu cestovného lístka v autobuse na jedno pípnutie, nemusí sa zdržiavať hľadaním hotovosti a ešte aj ušetrí.

Vybavenie čipovej karty je veľmi jednoduché. Stačí vyplniť žiadosť, ktorú cestujúci nájdu na novej webovej stránke spoločnosti alebo v každom zákazníckom centre ARRIVA na Autobusovej stanici v Senici.

Viac informácií, a to nielen o čipových kartách, získajú zákazníci na novej webovej stránke, prostredníctvom e-mailu informacie@arriva.sk alebo na zákazníckej linke +421 915 733 733 od pondelka do nedele a to aj počas sviatkov, v čase od 8:00 do 20:00.

Predajné miesto Otváracia doba
Senica, AS

Továrenská 1372

Po, Ut, Št: 7:30 – 16:00
St: 7:30 – 16:30
Pi: 7:30 – 15:00
obedňajšia prestávka: 11:30 – 12:00

 


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota