Vykopol uzamknuté dvere na garsónke. Začiatkom novembra sa počas jednej noci vlámali do dvoch osobných áut Škoda Favorit. Z prečinu výtržníctva obvinila polícia 27 ročného Myjavčana.

Polícia obvinila z prečinu porušovania domovej slobody 21 ročného mladíka zo Skalice. Začiatkom novembra v nočných hodinách vykopol uzamknuté dvere na garsónke v Skalici a neoprávnene vnikol dnu. Kuchynským nožom, ktorý vzal z kuchyne, sa zastrájal na vnuka majiteľky. Po jej výkriku muž z bytu odišiel bez toho, že by niekoho zranil. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Policajti v Holíči vypátrali páchateľov, ktorí sú podozriví z vykradnutia áut. Začiatkom novembra sa počas jednej noci vlámali do dvoch osobných áut Škoda Favorit. Z jedného ukradli autorádio, pričom jeho majiteľovi spôsobili škodu vo výške 33,- €. Z vedľa zaparkovaného auta ukradli drobné predmety a náradie v hodnote 200,-€. Z prečinu krádeže obvinil príslušník polície 20 ročného muža a  len 17 ročného mladíka, oboch z Holíča. Za krádež hrozí dvojročný trest odňatia slobody, mladistvému polovičný.

Z prečinu výtržníctva obvinila polícia 27 ročného Myjavčana. Ešte v mesiaci jún sa v obci Prietrž dostal do konfliktu s cyklistom. Po nasadnutí do auta a následnom prudkom rozjazde úmyselne narazil do zadného kolesa cyklistu. 47 ročný cyklista zo Senice spadol na zem, pričom sa ľahko zranil a vodič auta po incidente odišiel. Za jeho konanie mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Martina Kredatusová


.

BM: Festival Záhrad