Seničan Miro Štern otvoril v Senici na Hviezdoslavovej ulici novú predajňu s čapovanou/bezobalovou drogériou a kozmetikou Ecoterra, ktorá je zameraná na zdravší životný štýl, ochranu životného prostredia a to nielen ponukou produktov, ktoré sú 100%BIO a 90% biodegradovateľné (dodávané vo vratných  obaloch), ale aj šetrením plastov ich opätovným znovupoužívaním samotnými ľuďmi, ochranou životného prostredia.

“Mám rád prírodu a  zvieratá a pri mojich výletoch, dovolenkách a prechádzkach po slovenských lesoch mi je smutno, keď vidím, ako si ju sami ničíme svojim nezodpovedným prístupom, keď nielenže znečisťujeme prírodu odpadkami, ale aj hromadením zbytočného odpadu, ktorým sú aj plasty,  preto som hľadal možnosť, ako by som mohol aj ja prispieť k jej ochrane a  zaujala  ma myšlienka znovu používania plastových obalov,” vysvetluje pre Záhorí.sk Miro Štern dôvod otvorenia bezobalovej predajňe.

V predajni v Senici nájdete čapovanú eko-drogériu a kozmetiku Ecoterra, ktorá je určená na čapovanie. Ideo prírodné produkty 100% bio  BIOLU  a 90% biodegradovateľné ECOBOLLE, ktoré si ľudia môžu prísť načapovať aj do prinesených plastových obalov, načapujú si len toľko, koľko skutočne potrebujú, zároveň šetria svoje peniaze tým, že opakovane používajú ten istý obal.

Pripravujeme produkty čapovanej drogérie a kozmetiky lokálneho výrobcu pod značkou ecoterra & bibis, ktorá by mala prísť na slovenský trh do Vianoc,” dopĺňa ponuku Miro Štern.

Ecoterra bola zaradená niekolkokrát medzi 10 top eko projekty na Slovensku a tak isto bola niekoľkokrát ocenená. Všetky predajne pod značkou Ecoterra ponúkajú  produkty ktoré sú vyrobené na rastlinnej báze a neobsahujú ťažké kovy, chlór, živočíšne enzými atd . Sú vhodné do čističiek odpadových vôd ,spotrebiteľ nie je obmedzený na počet praní za deň.

Senickú predajňu Ecoterra môžete sledovať na Facebooku.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota