Speváčka Dominika wHo z Kútov sa vracia k tvorbe. Pripomína sa skladbou Tetovanie, s ktorou sa uchádza o priazeň poslucháčov v speváckej súťaži Košický zlatý poklad.

Dominika wHo počas pôsobenia v Londýne

Skladba sa volá Tetovanie, no toto slovo v nej nenájdete. Dej skladby rozpráva častý príbeh dnešnej doby –  muž a žena tvoria dokonalý pár, no vstúpi do toho niekto tretí. Muž je sklamaný, a tak si kompenzuje bolesť srdca bolesťou spôsobenou ihlou na tetovanie. Po nejakom čase si však žena rozmyslí svoju slabú chvíľku a vráti sa k nemu. Sú spolu a opäť ho nechá kvôli inému…

 

“Na začiatku roka by mi ani nenapadlo, že nahrám nejaké pesničky. Všetko prišlo spontánne a vlastne nejak samo od seba. Zostala som bez práce, tak som poslala prihlášku na casting do Londýna. Hoci casting nedopadol úspešne, získala som cenné skúsenosti a kontakty, stretla som významných ľudí z Royal British Academy, a to ma nakoplo pokračovať v tvorbe. Po návrate z Londýna som v štúdiu Apollo nahrala dve skladby, ktoré dovtedy ležali zapadnuté prachom. Spolu s multiinštrumentalistom Davidom Majlišom sme ich pretvorili do do aktuálne formy a o aranžmá sa postaral Jaro Plichta v štúdiu,” rozrozprávala sa Dominika.

Dominika wHo v štúdiu s Jarom Plichtom počas nahrávania singlu Tetovanie

Košický zlatý poklad

So skladbou Tetovanie sa Dominika wHo prihlásila do súťaže Košický zlatý poklad a zo 154 súťažných skladieb sa dostala do semifinále medzi 12 najlepších, o postupujúcich rozhodnú poslucháči prostredníctvom SMS hlasovania.

Za Dominiku môžete hlasovať –  do 6.10. formou sms správ na číslo 7773 v tvare: KZP 7 (KZP, medzera, poradové číslo skladby). Cena spätnej sms správy je 20 centov.

Premiéra semifinálového kola bola odvysielaná v sobotu (28.9.) na Rádiu Slovensko.

Viac info sa dozviete na Dominikinom instagrame a facebooku.


.
Toto je čítané

Polícia hľadá 36-ročného Milana z Holíča

Policajti pátrajú po nezvestnom, 36 ročnom Milanovi Verešovi z mesta Holíč. Mladý…

BM: Ustekana sobota