Čoraz viac ľudí vyhľadáva nákupy na západe. Prečo je tomu tak, sme sa rozhodli zistiť. Opýtali sme sa Bratislavčanov, prečo uprednostňujú nakupovanie na západe.

1. Čo je pre vás rozhodujúce pri výbere nákupného centra?

Priestranné nákupné pasáže s množstvom oddychových zón. Poskytujú príjemný pocit pohodlia nielen pri bežných nákupoch. S mojou rodinou radi navštevujeme kaviarne, detské zóny či otvorenú záhradu priamo v nákupnom centre, ktorá nám umožňuje občerstviť sa na čerstvom vzduchu uprostred zelene.

Alena (34)

2. Lákajú vás na západe aj iné ako nákupné príležitosti?

Áno, samozrejme. Okrem toho, že na západe je veľký výber obchodov a super akcie, funguje tam aj trend zaujímavých eventov, ktoré nám spestrujú bežné víkendové dni. Výhodou je, že podujatia v nákupnom centre nezávisia od počasia a že na svoje si prídu deti aj dospelí počas celého roka. S priateľom sme už sme navštívili rôzne výstavy, športové podujatia, hudobné eventy či festivaly.

Zuzana (27)

3. Chodievate na západ aj za filmovým dobrodružstvom?

S manželkou sme veľkí filmoví nadšenci. Na západe oceňujeme najmä najkvalitnejšiu technológiu IMAX, ktorá nikde inde nie je a ponúka špičkový zvuk. Myslím si, že filmové premiéry sú skvelým tipom na rande. Pod strechou nákupného centra sa zabavím v kine alebo si zacvičím v modernom fitness klube. My si často doprajeme aj dobrú večeru v jednej z reštaurácií.

Ondrej (36)

4. Čo hovoríte na gastronómiu na západe?

To sa pýtate toho správneho :). Milujem viaceré chute na jednom mieste. Je to úžasný spôsob, ako zistíte, že ste hladní, aj keď nie ste. Manželka si užije nákupy, vyhľadáva najmä detské obchody a zľavy a ja som skôr doprovod. Ja si potom užijem práve tie pestré chutné porcie indického jedla, číny alebo tradičných jedál. Varia tam výborne a nestratíme pritom ani veľa času.

Milan (40)

5. Prečo navštevujete nákupné centrum na západe?

Pretože tu je nový bazén. Voda pre mňa predstavuje príjemný spôsob, ako načerpať energiu a udržať sa aj v mojom veku v dobrej kondícii. Okrem toho, že bazén je úplne nový, má aj špičkovú európsku úroveň. Vždy mám potom dobrú náladu a keď potrebujem niečo vybaviť aj nakúpiť, spojím príjemné s užitočným. Preto chodím najradšej nakupovať sem. Pod jednou strechou vlastne nájdem všetko, čo potrebujem.

Karol (60)

Dozvedeli sme sa, že nákupy na západe ponúkajú skvelé výhody. Ľuďom dnes záleží predovšetkým na pohodlí nakupovania a dobrej kvalite pokúkaných služieb a produktov, preto aj čoraz viac Bratislavčanov nakupuje na západe. Netreba chodiť ani ďaleko, všetky tieto a mnohé ďalšie benefity poskytuje najzápadnejšie centrum Bratislavy, Bory Mall.



.

Trnavské rádio Tak akorát 2024