Pamätáte si ešte na článok o novej dedinke na Záhorí? Ak áno, tak vám s radosťou oznamujeme, že tento projekt dospel do svojej finálnej podoby a je pripravený k odovzdaniu pre nových obyvateľov tejto novovzniknutej štvrte.

Pre svoj život potrebujete príjemné a kvalitné prostredie plné výhod. V Novej Aleji Martina Benku v Kostolišti nájdete všetko, čo potrebujete.

Nová Alej Martina Benku prináša pestrú škálu svetlých bytov od jednoizbových cez ekonomické dvojizbové byty až po rodinné trojizbové a štvorizbové byty s terasou, pozemkom alebo zelenou záhradou. Všetky byty ale aj rodinné domy sú novým majiteľom odovzdané vo vysokom nadštandarde s vlastnou klimatizáciou a kuchyňou zadarmo.

Moderná architektúra ponúkaných nehnuteľností výrazne optimalizuje prevádzkové a režijné náklady na bývanie.

Ponuka nezaostáva ani o priestranné rodinné domy s dostatkom parkovacích miest. A nemôžeme opomenúť ani lukratívne pozemky na vlastnú výstavbu rodinného domu za bezkonkurenčné ceny.

Nová Alej Martina Benku Vám ponúka kompletne novú infraštruktúru, široké chodníky, moderné verejné osvetlenie, kompletnú občiansku vybavenosť, dostatok parkovacích miest a novovybudované prostredie v blízkosti okolitých lesov. Pre Vaše ratolesti je tu nové detské ihrisko a pre športovcov sa tu nachádza viacero cyklochodníkov.

Na svoje si prídu rybári, ale aj milovníci hubárčenia. Rekreačná oblasť Rudava patrí medzi vyhľadávané oblasti letnej rekreácie. Nachádza sa tu rozľahlé jazero s čistou vodou vhodná na kúpanie, slnenie a rekreáciu. A to všetko na krok od Vášho nového domova.

Reality Záhorie ako výhradný predajca Novej Aleji Martina Benku Vám predstavuje Vašu dedinku snov do ktorej sa môžete okamžite nasťahovať.


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota