Plzeňská Hodovňa – Poctivá piváreň oslávi v sobotu 12. októbra svoje prvé výročie a Malacky tak zažijú pravú pivársku atmosféru so všetkým čo k tomu patrí. Celodenný program s pivom doplnený o skvelé jedlo a večerný hlavný program spojený s oslavou 177. výročia uvarenia prvej várky Pilsner Urquell (Plzeňského ležiaka) budu stáť určite za to.

Už pred obedom sa budú Malackami z historického koča ťahaného koňmi niesť tóny hudby Pražského Pouťového Orchestru, ktorý bude zvolávať na túto pivársku slávnosť. Na presné poludnie sa otvoria brány Hodovne a počas celého dňa si budú môcť návštevníci pochutiť na úžasnom tankovom pive Pilsner Urquell. V tento deň dokonca aj v exkluzívnej nefiltrovanej podobe. Máte tak možnosť ochutnať najčerstvejšie pivo, ktoré chutí rovnako ako v pivovarskej pivnici v Plzni.

Celý deň bude v ponuke namiesto tradičného a la carte menu špeciálne menu nielen k pivu zostavené tímom šéfkuchára Martina Adamca. Od 17:00 do 19:00 bude určite zaujímavým lákadlom škola čapovania s našimi špičkovými výčapnými Master Bartendrami. O 20:00 začne hlavný program, v ktorom spolu so sládkom Plzeňského Prazdroja narazíme vyročný súdok a spoločne tak oslávime 177. výročie uvarenia prvej várky nášho milovaného piva.

saxofónista Pavol Hoďa

O hudobnú produkciu sa postará duo Pavol Hoďa na saxofóne a Štěpán Baloun na klávesách s ich skvelým mixom takmer všetkých dekád minulého storočia.

Vstupné je po celý deň zdarma. Prídťe s nami osláviť život s pivom 😉

Plzeňská Hodovňa 1. výročie

Pribinova 16, 901 01 Malacky
Začiatok: 12:00
Koniec: 24:00
Vstupné: zdarma

Oficiálna udalosť na Facebook-u

 


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota