Basketbalisti MŠK BO Holíč v II. lige západ vycestovali za súperom do Trnavy, kde sa stretli dve mužstvá z opačného pólu tabuľky.

Domáci basketbalisti od úvodu dokazovali, že postavenie v priebežnej tabuľke nezodpovedá ich kvalitám. V prvej štvrtine dokázali eliminovať výškovú prevahu Holíčanov a dobrým pohybom a úspešnou streľbou v útočnej fáze  prikloniť skóre vo svoj prospech o tri body. V druhej štvrtine si Trnavčania udržiavali mierny náskok no záver vyšiel lepšie hosťom z Holíča, ktorí šnúrou dvanástich bodov otočili polčasový stav 32:37 vo svoj prospech. V druhom polčase sa basketbalisti Trnavy dokázali dotiahnuť na  hostí z Holíča a obaja súperi sa striedali vo vedení, zlomiť zápas sa podarilo Holíčanom v druhej polovici štvrtej štvrtiny, keď túto fázu dokázali vyhrať 12:3 a zaknihovať si dôležitú výhru s palubovky súpera.

MBK AŠK Slávia Trnava – MŠK BO Holíč 68:78 (32:37)
Zostava a body Holíča: Snopko 33, O Marenčík, Hnusek 25, Barančík, Halahija, Kubinec, Došek 14, Mihaliska 2, Surový, Málek 2, Pukančík 2.
Tréner: Ľ Marenčík

Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu! Ďalšie stretnutie odohrá mužstvo Holíča na domácej palubovke 9.11. o 16:00 proti Ivanke pri Dunaji.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota