Rozostavaný polyfunkčný dom Fontána v centre Moravského Svätého Jána prevzal nový developer investično-realizačná spoločnosť ATOPS Development a od prvého dňa začína s dostavbou.

Polyfunkčný dom Nová Fontána prinesie 20 bytov v rôznych výmerách od jednoizbových bytov až po luxusné štvorizbovové byty s terasou. Komplex je rozdelený na dva bloky a jeho súčaťou budú aj obchodné priestory.

Byty v Novej Fontáne budú vo vysokom štandarde prevedenia, ktorého súčasťou budú kvalitné obklady, značková sanita, podlahové vykurovanie, v každom byte bude predpríprava na klimatizáciu a vonkajšie elektrické rolety. Ku každému bytu je parkovacie miesto a pivničná kobka.

Majiteľ Novej Fontány zohľadní zálohy pôvodných rezervácií odpočítaním z ceny bytu, ak sa rozhodnú vlastniť byt v Novej Fontáne.

Polyfunkčný dom NOVÁ FONTÁNA profituje zo svojej polohy v absolútnom centre obce Moravský Svätý Ján. Jeho obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie od materskej až po základnú školu. Autobusová zastávka je priamo ped bytovým domom a železničná stanica len 15 minút chôdzou.

Kolaudácia Novej Fontány je naplánovaná na apríl 2020.


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť realityzahorie.sk.

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor Malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Bližšie informácie získate na čísle 0908 953 800.


Projekt vzniká pod taktovkou investično-realizačnej spoločnosti ATOPS Development, ktorá úspešne pôsobí na trhu už niekoľko rokov. Medzi jej projekty patria Nová Teheľňa Senec, Nová alej Martina Benku Kostolište, Nová Tulipa Kvetoslavov či Malé Hliny Modra. Viac o spoločnosti nájdete na www.atops.sk.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota