Po vydretej výhre v Trnave nastúpili Holíčania na domácej palubovke proti súperovi z Partizánskeho. Hostia pricestovali v oklieštenej zostave čo Holíčania umne využili a držali vysoké tempo hry.

Super už od úvodných minút nedokázal na nastavene tempo zareagovať a tak sa domácemu družstvu podarilo do zápasu dostať všetkých hráčov, ktorí naplno využili príležitosť a ukázali svoje kvality a potenciál. O výsledku zápasu už bolo v podstate rozhodnuté o polčase, no Holíčania nepoľavili a držali tempo až do posledných sekúnd.

Magickú 100-vku sa podarilo pokoriť už v polovici poslednej štvrtiny. Holíčania si teda pripísali ďalšie víťazstvo a zostávajú na čele tabuľky.

MŠK BO Holíč – TJ Iskra Partizánske 113:47 (48:23 polčas)
Body + zostava Holíč: Rozboril 8, Snopko 29, Mlynek 20, Pukančík 12, Hanusek 20, Mihaliska 9, Surový 3, Marenčík O. 2, Kovárik 10
Trener: Marenčík Ľ.
Body Partizánske: Trčo Michal 16, Staňo a Zemba 12

Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu! V ďalšom stretnutí sa predstaví družstvo MŠK BO Holíč na domácej palubovke dňa 16.11.2019 proti I. ligovému mužstvu MŠK Iskra Petržalka Bratislava a zabojuje tak o postup v Slovenskom pohári SBA.

Mário Jaborník


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota