Hráči z HK Skalica okrem poctivého trénovania využili reprezentačnú prestávku aj na prvú návštevu miestneho psieho útulku. Obdarovať granulami a pomôcť dobrovoľníčkam zo skalického útulku vyvenčiť štvornohých kamarátov prišiel brankár Landon Trutt, obráncovia Dominik Hohl, John Moritz, Dávid Hílek a útočníci Denis Trenčan, Samuel Koziot, František Pulščák, Richard Nemec, Tomáš Trnka a Dávid Okoličány.

V  skalickom útulku sa aktuálne nachádza skoro 40 psíkov a hráčom sa podarilo vyvenčiť väčšinu z nich. “Bola to pre nás nová a veľmi príjemná klubová aktivita, ktorú si plánujeme v najbližšom období zopakovať. Je vidieť, že medzi najvďačnejšie psíky patria vždy tie z útulku. Myslím si, že by sa takéto akcie mali konať častejšie” opísal svoje pocity Dávid Okoličány

Na venčenie hráči využili svoj voľný čas po každodennom tréningu. “Človek by mal pomáhať najviac ako môže, mám veľmi rád psíkov a preto som rád, že som prišiel medzi psy, ktoré nemajú domov a môžem ich aspoň trochu povenčiť a povenovať sa im”  konštatuje obranca Dominik Hohl.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota