Hoci do Vianoc ostáva ešte viac ako mesiac, vy sa môžete obdarovať už dnes. Pripravili sme pre Vás mimoriadnu vianočnú akciu na rodinné domy v Novej Aleji Martina Benku. Čo takto nový domov pod stromček? 🙂

Vianočná akcia v trvaní od 15. novembra 2019 do 15. januára 2020 poteší všetkých, ktorí hľadajú rodinný dom. Na nehnuteľnostiach v lokalite A sme zmrazili ceny rekordne nízko. Navyše pri podpise rezervačnej zmluvy do konca roka dostanete dvojitý darček – modernú kuchyňu na mieru od kuchynského štúdia FORK. Zadarmo máte kuchynskú linku vrátane spotrebičov a montáže. Dekory si z aktuálnej ponuky vyberiete sami tak, aby zodpovedali vašim predstavám.

A to nie je všetko! Pred pár dňami prebehla kolaudácia rodinných domov v lokalite A, takže nasťahovať sa môžete už začiatkom roka 2020. Domy sú dokončené do štandardu vrátane kvalitných parkiet, dverí, kúpeľne, klimatizácie a podlahového vykurovania. V týchto dňoch realizujeme výsadbu zelene pred rodinnými domami, ktorá spríjemní celkový vzhľad.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Rodinné domy sú už pripravené pre tých najrýchlejších. Zároveň si môžete pozrieť aj zrealizovanú kuchynskú linku od FORK v jednom z ponúkaných bytov a sami sa presvedčiť o jej kvalitách 🙂

Čo je ešte nové v Novej Aleji Martina Benku?

Práce na zvyšných lokalitách B a E sú takisto vo finálnej fáze. V bytoch sa dokončuje štandard a termín kolaudácie stanovený na koniec novembra sa nezadržateľne blíži. Zároveň pripravujeme sadové úpravy okolo bytových domov “B”, kde vyrastie park s ihriskom nielen pre deti. Realizácia je naplánovaná na jar 2020, aby ste si mohli užívať prvé jarné lúče.

Do ponuky sme okrem bývania dali aj posledný voľný obchodný priestor v tejto perspektívnej lokalite. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií.

Nenechajte si ujsť jedinečnú možnosť získať nový domov v pokojnej lokalite v lone borovicových lesov.


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť realityzahorie.sk.

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor Malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Bližšie informácie o aktuálnej ponuke Reality Záhorie nájdete na www.novaalejmartinabenku.sk alebo na tel.č.: 0903 060 504


Projekt vzniká pod záštitou investično-realizačnej spoločnosti ATOPS Development, ktorá úspešne pôsobí na trhu už niekoľko rokov a medzi jej projekty patria Corvus Malacky, Nová Teheľňa Senec, Nová Tulipa Kvetoslavov, Východná alej 3 Rača či Malé Hliny Modra. Viac o spoločnosti nájdete na www.atops.sk.


.
Toto je čítané

Vaillant oslavuje 150 rokov – s výročnou zľavou na tepelné čerpadlá

Až 4 350 eur môžu ušetriť majitelia rodinných domov, ak sa rozhodnú…

BM: Ustekana sobota