V novej predajni Texshop na Bratislavskej ulici v Kútoch nájdete pracovné a voľnočasové oblečenie. Nechýba široká ponuka pre športovcov či rybárov.

Texshop Kúty

Kvalitné oblečenie prichádza do Kútov
Neplaťte viac ako musíte! Cieľom nového Texshopu je priniesť kvalitné oblečenie, ktoré sa vám bude dobre nosiť. Našu širokú ponuku oblečenia pravidelne dopĺňame a obmieňame. U nás nájdete vhodné oblečenie na prácu ale aj voľnočasové aktivity.

V Texshope máme produkty pre všetky vekové kategórie, pre zákazníkov, ktorí preferujú kombináciu optimálnej ceny/kvality, rovnako ako zavedené značky.

Texshop Kúty

Pracovné oblečenie
Vieme, že aj v pracovnom oblečení sa musíte citiť pohodlne, a preto máme široký výber pracovného oblečenia šitý doslova na mieru značiek RIMECK, Work-Guard, Safe-Guard a Dickies.

Texshop Kúty

Texshop Kúty

Pre rybárov a poľovníkov
Rybárov aj poľovníkov oblečieme spoľahlivo do každého počasia funkčným termoprádlom, svetrom, nepremokavou bundou i teplou čapicou. Ktorú z overených značiek MIL-TEC alebo HELIKON-TEX máte radšej?

Texshop Kúty

Texshop Kúty

Športové oblečenie
Či už sa venujete športu aktívne alebo rekreačne, máme pre vás pripravené kvalitné športové oblečenie Result, SPIRO a Adler.

Texshop Kúty

Voľnočasové oblečenie
U nás v Texshope si svoje oblečenie nájde ozaj každý na všetky voľnočasové aktivity alebo i na bežné nosenie. V ponuke máme desiatky značiek.

 

Logo firmy, nápis alebo fotografia
Vami vybraný textil v našej prevádzke vieme potlačiť logom vašej firmy, pridať nápis alebo osviežiť vlastnou fotografiou.

Texshop Kúty

Novú predajňu Texshop môžete navštíviť v Kútoch na Bratislavskej ulici 51 od pondelka do piatka od 9:00 do 17:00 a v sobotu od 9:00 do 12:00.

 

Aktuálne akcie nájdete vždy na Facebookovej stránke Texshop.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota