Už 4. ročník súťaže MISS Záhoria sa tento rok uskutoční v priestoroch obchodného centra Bory Mall v Bratislave v sobotu (7.12.) od 19:00.

Organizátori vás pozývajú prísť sa pozrieť na najkrajšie Záhoráčky, ktoré sa vám predstavia a predvedú v krásnych modeloch od značiek BEPON, KARA, Björn Borg, Deichmann a slovenských designerok Eva Beňová, Ateliér 71 – MOLA.
Večerom vás bude sprevádzať moderátor Michal Sabo a o spestrenie programu sa postará hudobný hosť Martin Cisár. Vstup na galavečer je voľný.
Finalistky MISS Záhoria 2019

 

1. Saskia Ivičičová
Vek: 17
Bydlisko:  Gbely
O finalistke: Je študentkou učiteľstva pre MŠ a vychovávateľstva na SOŠ Jozefa Čabelku v Holíči. Venuje sa volejbalu, spevu a hre na hudobných nástrojoch. Má veľmi rada deti. Tiež rada cestuje a číta knihy. Aktívne sa venuje cudzím jazykom, rada sa vzdeláva a učí novým veciam.

2. Nikola Kumpánová
Vek: 19
Bydlisko: Petrova Ves
O finalistke: Navštevuje Akadémiu Policajného zboru v Bratislave a je dobrovoľnou hasičkou v Holíči. Spolu so svojím tímom sa zúčastňuje hasičských súťaží. Tancovala v tanečnej skupine Endy Gbely. Zúčastnila sa dvoch súťaží krásy v susednom Česku. Je akčná, atraktívna a predovšetkým ambiciózna.

3. Nikola Vačková
Vek: 18
Bydlisko: Malacky
O finalistke: Je milá, hyperaktívna, radšej počúva ako rozpráva a nemá rada pravidlá. Študuje na Obchodnej akadémii Račianskej v Bratislave. Jej najväčšou záľubou je šport. Sedem rokov sa venovala hádzanej. V tomto období sa jej podarilo dosiahnuť ocenenie najlepšieho športovca mesta Malacky a taktiež bola súčasťou reprezentačného tímu Slovenskej republiky. Posledné 2 roky sa venuje bikini fitness a už má za sebou aj zopár súťaží.

4. Viktória Lieskovcová
Vek: 20
Bydlisko: Rohožník
O finalistke: Vyštudovala školu Tokajícku v Bratislave, odbor styling a marketing. Jej záľuby sú veľmi rôznorodé. Už ako malá musela vyskúšať všetko… od tanca, spevu, hry na gitaru, kreslenia až po bojové umenia. Momentálne sa venuje cvičeniu. Rada chodí na poľovačky alebo prechádzky do prírody so svojím priateľom. Má rada módu, fotografovanie a nákupy. Svoju rodinu má zo všetkého najradšej.

5. Petra Pecúchová
Vek: 21
Bydlisko: Oreské
O finalistke: Je vždy pozitívne naladená a usmievavá. Študuje na STU v Bratislave. Rada sa venuje športom, rodine, priateľom a v neposlednej rade domácim maznáčikom.

6. Júlia Ngová
Vek: 25
Bydlisko: Popudinské Močidľany
O finalistke: Je absolventkou medicíny a momentálne pracuje ako lekárka v nemocnici v Skalici. Venuje sa tancovaniu vo folkórnom súbore Valša v Holíči a vo voľnom čase fotí s profesionálnymi fotografmi. Medzi jej záľuby patrí cestovanie.

7. Nicol Chlepková
Vek: 18
Bydlisko: Malacky
O finalistke: Študuje na súkromnej športovej strednej škole. Od piatich rokov hrá futbal na profesionálnej úrovni. Medzi jej záľuby patrí cestovanie a čítanie kníh. Je absolventkou umeleckej školy.

8. Sandra Stričevičová
Vek: 23
Bydlisko: Malacky
O finalistke: Je študentkou Univerzity Komenského v Bratislave a zároveň pracuje ako asistentka a účtovníčka v stavebnej firme v Malackách. Jej najväčšou záľubou je móda. Vo svojom voľnom čase sa venuje svojej rodine a priateľom, športuje a počúva hudbu. Má rada prírodu a zvieratká.

9. Klaudia Kopčániová
Vek: 22
Bydlisko: Trnava
O finalistke: Navštevuje Fakultu masmediálnej komunikácie v Trnave. Je usmievavá, energická, no niekedy aj tvrdohlavá. Medzi jej záľuby patrí najmä šport, cestovanie a kreslenie. Má veľmi rada hudbu a zvieratá.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM Salon EV