Spevák Miro Jaroš sa preslávil vďaka prvej sérii Superstar. Aj keď je zo Žiliny a býva v Bratislave často je ho vidieť v Malackách.  Vydáva svoj už tretí album a pri tejto príležitosti poskytol exkluzívny rozhovor pre Zahori.sk.

Často ťa je vidno na Záhorí, konkrétne v Malackách. Ako si sa dostal na Záhorie?
Vydala sa tu moja sestra, býva v Skalici. Do Malaciek chodím kvôli kamarátom z Divadla na hambálku. Videl som takmer každé ich predstavenie. V zámockom parku sa dá tiež super relaxovať. Mám pocit, že v Malackách sa vždy niečo deje a žije sa “pomalšie” než v Bratislave.

Zo všetkých súťažiacich z prvej Superstar je o tebe najviac počuť. Pripravil si niečo nové pre svojich fanúšikov?
Mám nový album, volá sa Tráva musí rásť. Pracovali sme na ňom dva roky a je skvelý. Sú na ňom všetky známe hity aj aktuálny singel Čierny dážď. Pre fanúšikov sme pripravili aj nový web. (www.mirojaros.sk/travamusirast) Denne na ňom pribúdajú nové informácie, dá sa zohnať album s podpisom, alebo zadarmo stiahnuť pesničky, ktoré sa na album nedostali.

Plánuješ v rámci propagácie nového albumu nejaký koncert aj na Záhorí?
Určite, na jar plánujeme mini turné. Po troch albumoch si myslím, že je ten správny čas. Mám okolo seba skvelých hudobníkov, pesničky naživo znejú super. Na Záhorí sa musíme vidieť!

Ďakujeme za rozhovor. Do januárového čísla mesačníka Záhorí sme pre Vás pripravili súťaž o jeho nový album s podpisom. Vypočujte si ukážky z jeho nového albumu už teraz.

[youtube 8paSzRhysf8]



.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota