Motorkári sú vraj silní chlapi… Ale aj oni majú srdce, väčšina z nich je otcami a za svoje deti by dali čokoľvek.

Chlapi z motoklubu Iron Rams zo Šaštína – Stráží a motorkári z Rally Cross Borský Mikuláš v spolupráci s Františkom Fodorom sa rozhodli, že budú podporovať dobrú vec
a pod hlavičkou Silní chlapi pre silné deti budú každý rok pomáhať deťom, ktoré to potrebujú. A tento rok sa akcia uskutoční prvý raz.

Prvý ročník bude venovaný onkologicky chorím deťom na Bratislavských kramároch, ktoré zaštituje organizácia Deťom s rakovinou n.o.

V sobotu (28.12.) od 12:00 sa uskutoční benefičné popoludnie s koncertami kapiel a jedlom v amfiteátri v Borskom Mikuláši. Celá akcia jed záštitou obce Borský Mikuláš

Akcia je pre širokú verejnosť a počas sobotnajšieho popoludnia vystúpia bez nároku na honorár kapely: Hoväda.sk, Inside a domáca kapela V36. Počas celej akcie bude možnosť prispieť do zapečatenej urny, prípadne prispieť v hodnote 5€, alebo 10€ – za čo dostanete kupóny na jedlo a pitie v tejto hodnote.

V spolupráci s Bikercaffe Sekule a Dorilei s.r.o. budeme pripravovať rôzne druhy jedla ako fazuľovicu, kapustnicu, pečené mäso alebo pulled pork burger. V zimnom období sa budete môcť zohriať pri teplom čaji, grogu, varenom vínku či káve. V ponuke bude viacero druhov nápojov.

Vďaka sponzorom, ktorí akciu pomohli zabezpečiť materiálne aj finančne bude celý výťažok odovzdaný neziskovej organizácii Deťom s Rakovinou. Výslednú vyzbieranú sumu organizácia oznámi po odovzdaní urny.

Budeme sa na všetkých tešiť v sobotu (28.12.) od 12:00 v Amfiteátri v Borskom Mikuláši.


.

BM: Festival Záhrad