Múza – druhý singel Veroniky Morávkovej, ktorú teraz môžete poznať pod novým pseudonymom LARA MORR sa nesie v rytme R´n´B.

Na skladbe Múza sa hudobne podpísal ten istý tým ľudí, ako u prvého singlu Dýchaj. Text napísala samotná speváčka Veronika Morávková alias LARA MORR, hudbu zložil Marek Marian Leždík a hudobnej produkcie sa chopil David Vostrý.

foto: Jerry Háša

O čom je skladba Múza?

Múza – žena, ako inšpirácia, ako láska, ako túžba, alebo sen… Tieto slová opisujú skladbu.

Príbeh Múzy voľne nadväzuje na prvý singel Dýchaj, nesie sa však viac v rytme R´n´B. Skladba Múza odhaľuje a kladie dôraz na ženskosť, sexappeal a vášeň.

„Každý človek má sny, tajné túžby. Podľa mňa, si ale každý človek praje milovať, byť milovaný a byť pre toho druhého Múzou – inšpiráciou a o tom je práve táto skladba,“ prezradila nám autorka tejto skladby LARA MORR.

Niečo o novom videoklipe

„Klip k prvému singlu Dýchaj bol minimalistický, aby vynikol slovenský text a myšlienka skladby, ktorá sa v nej ukrýva. Nechať dýchať minulosť a zároveň vnímať prítomnosť. O tom, že to pravé si k nám cestu nájde. Mala som jasnú predstavu, ako by to malo celé vyzerať a preto som si ho zrealizovala celý podľa seba,“ hovorí speváčka.

„Na tvorbu klipu ku skladbe Múza som oslovili režiséra Adriana Kutného. Prišla som za ním so skladbou a svojím scenárom. Povedala som mu svoju predstavu, o čom skladba je a čo má vyžarovať a ako si predstavujem vizuál k tejto skladbe. Všetko to do seba neuveriteľne zapadlo. Klip sme natočili v polovici novembra 2019, v pražskom divadle Studio DVA. S výsledkom som nesmierne spokojná. Adrian klipu vdýchol moderný vizuál a štýl,“ prezradila speváčka LARA MORR.

„Mala som okolo seba skvelý tím ľudí a skvelú kapelu, “ dodala speváčka.

LARA MORR vlastným menom Veronika Morávková je herečka a speváčka, ktorá pôsobí v Prahe rôznych divadlách. Pochádza z malého slovenského mestečka Gbely a je absolventkou JAMU v Brne. Môžete ju vidieť v divadle Studio DVA v predstaveniach Funny girl, Saxana a Starci na chmelu, v Hudobnom divadle Karlín v predstaveniach Legenda jménem Holmes, Jesus Christ Superstar, v Národnom divadle moravskoslezskom v Ostrave v predstavení Kočky.

Ďalšie informácie môžete nájsť na webových stránkách www.veronikamoravkova.com


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

Lakovanie a Pieskovanie