V uplynulých dňoch v meste Skalica skolaudovali dve nové parkoviská, na ktorých pribudlo 52 parkovacích miest. TASR o tom informoval hovorca mesta Miroslav Minďáš.

Ilustračné foto 123rf.com

Osem parkovacích miest pribudlo v areáli bývalého Domu zdravia a ďalších 44 parkovacích miest na Ulici pplk. Pľjušťa. “Realizované boli z rozpočtu mesta. Zámer vybudovania nových parkovacích miest vzišiel z potreby rozšírenia existujúcej kapacity parkovacích miest v centrálnej časti mesta a tiež v súvislosti s realizáciou zámeru vybudovania klientskeho centra,” uviedol Minďáš.

V minulom roku sa začala a v súčasnosti sa dokončuje úprava vnútorných priestorov budovy Domu zdravia. “Rekonštrukčné práce sú z prostriedkov Ministerstva vnútra SR, s ktorým mesto uzavrelo zmluvu o nájme v súvislosti s realizáciou programu ESO – Efektívna, spoľahlivá a otvorená verejná správa. Strecha bola rekonštruovaná z rozpočtu mesta,” doplnil hovorca.

Rekonštrukcia mala byť ukončená v septembri 2019. “Podľa posledných informácií by mali byť priestory klientskeho centra pre občanov otvorené v jarných mesiacoch,” spresnil hovorca mesta.


.
Toto je čítané

Primátor Gbiel Martin Jahodka o novinkách a plánovaných aktivitách v meste

Redakcia mesačníka Gbelan navštívila primátora mesta Gbely Martina Jahodku, aby im odpovedal…

Lakovanie a Pieskovanie