V basketbalovej II. lige Západ v prvom zápase odvetnej časti vycestovali basketbalisti MŠK BO Holíč na palubovku BK EXIT Nitra, kde domáci nastupovali do zápasu so zámerom vrátiť Holíčanom prehru, ktorú si odviezli z Holíča v úvodnom kole súťaže.

V prvej štvrtine sa hra odohrávala v pod košovom priestore s množstvom tvrdých, korektných súbojov čo lepšie zvládli hostia z Holíča, ktorí si vytvorili osem bodový náskok. V druhej štvrtine domáci basketbalisti vyrovnali nielen hru, ale i skóre na 31:31, no záver patril hosťom v pomere 10:0 a tak do druhého polčasu nastupovali s desať bodovým náskokom Holíčania. V druhom polčase si hostia udržiavali vedenie až

do tridsiatej piatej minúty, kedy naklonili misky váh na svoju stranu domci basketbalisti. V dramatickom závere sa podarilo domácemu tímu vyrovnať premenenými trestnými hodmi 0,4 sekundy na nerozhodný stav 75:75, čo znamenalo predĺženie v zápase, ktoré lepšie zvládli hostia z Holíča a zároveň zaknihované cenné víťazstvo s Nitrianskej palubovky do tabuľky.

Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu!

BK EXIT Nitra – MŠK BO Holíč 79:84 pp (31:41, 75 :75)
Zostava a body Holíča: Snopko 15, O Marenčík, Hanusek 27, Kubinec 3, Došek 10, Surový, Pukančík 28, Chrenka, Krakovský.
Tréner: Ľ Marenčík


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota