Trnavský samosprávny kraj (TTSK) vypísal výzvu na predloženie cenovej ponuky na rekonštrukciu objektu na vybudovanie ekoučebne a výstavbu ekoprístreška pre separovaný odpad v škole prírode v Moravskom Svätom Jáne. Vyplýva to z údajov, ktoré zverejnil TTSK na svojej webovej stránke so zákazkami s nízkou hodnotou.

Zákazka bude financovaná z Európskych štrukturálnych a investičných fondov, konkrétne z programu spolupráce Interreg Slovensko – Rakúsko a rozpočtu TTSK. “Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu na vybudovanie ekoučebne a výstavba ekoprístreška pre separovaný odpad, ktorý bude umiestnený v areáli školy v prírode. Práce budú realizované podľa projektovej dokumentácie a predloženého výkazu,” uvádza sa vo výzve.

Predpokladaná hodnota zákazky je 37.176,15 eura bez DPH a termín uskutočnenia stavebných prác sú dva mesiace od odovzdania staveniska zhotoviteľovi. Kritérium na hodnotenie ponúk bude najnižšia cena vrátane DPH za celý predmet zákazky. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 27. februára.


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota