Cesta do neba – druhý singel Dominiky Húšťavovej z Kútov, ktorá robí hudbu pod pseudonymom Dominika wHo, vyšiel presne na Valentína a ako inak, bol o láske a harmonickom vzťahu, aký by chcel každý.

Na skladbe Cesta do neba sa hudobne podpísal ten istý tým ľudí, ako u prvého singlu Tetovanie. Text a hudba sú vytvorené samotnou speváčkou, mierne textové a hudobné korektúry pomáhal spraviť Dávid Majliš. Na aranži sa podpísal Jaro Plichta, tak ako aj na nahrávaní v jeho Nahrávacom štúdiu Apollo.

Cesta do neba

“Už to je asi 6 rokov, od kedy som dala na papier prvé čiarky tejto skladby.  Cesta do neba vznikla prvoplánovo po tom čo mi bolo vytknuté od môjho okolia, že píšem len smutné skladby,” smeje sa Dominika. “Vlastne bola prvá z veselších z mojej vtedajšej tvorby. Dlho trvalo kým som sa konečne dostala do štúdia a nahrala ju spoločne aj so skladbou Tetovanie. Tieto dve skladby sú úplne odlišné a aj tak majú spoločnú tému a tou je láska,” uzatvára talentovaná speváčka.

Klip natočil Jožko Antálek, fotografie robila pri točení Martina Janotková Bilkovičová a herecky sa podielal spevák David Nagy.

Ďalej: Dominikinu tvorbu môžete sledovať na jej instagrame a facebooku.


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota