V sobotu (29.2.), v deň volieb do Národnej rady Slovenskej republiky, sa v Bratislavskom Ružinove konalo 2. kolo ExtraBoxing ligy.

Modrý Sebastian Ružovič vs červený Tadeáš Voltemar BC RTJ Malacky

Ligy sa zúčastnilo 14 oddielov prevažne zo Západného Slovenska vrátane oddielu BC RTJ Malacky a jedného oddielu z Moravy.

BC RTJ Malacky reprezentoval zverenec trénerov  Roba a Aliho Reisenauerovcov, straší dorastenec v hmotnosti do 56 kg,  Tadeáš Voltemar.

Diváci mali možnosť vidieť 24 duelov vo všetkých vekových a rodových kategóriách.

V 16-stom dueli nastúpil do ringu zástupca BC RTJ Malacky Tadeáš Voltemar proti súperovi z BC Galanta, Sebastiánovi Ružovičovi.  Duel dvoch začiatočníkov trval len jedno kolo v ktorom dominoval boxer BC RTJ Malacky. Do druhého kola tréneri BC Galanta svojho zverenca už nepustili a tak verdiktom vzdaním v II. kole zvíťazil Tadeáš Voltemar z BC RTJ Malacky.

Skvele zorganizované podujatie podporili významné osobnosti nielen boxu, vrátane televízie Ružinov. Olympijský víťaz v boxe Janko Zachara, Dušan Bučko bývalý reprezentačný tréner SR v boxe, JUDr. Peter Korec bývalý boxer a autor mnohých kníh, Martin Straszer bývalý reprezentant ČSSR v boxe, Jozef Ferenci 8 násobný M.-ČSSR v boxe, Erik Tlkanec 6 násobný M.-SR v boxe, Ivan Zelenák dlhoročný funkcionár boxu na Slovensku, reprezentačný tréner ČSSR a nestor Galantského boxu. Ďalej primátor a viceprimátor Ružinova, Hokejisti HK Ružinov 99 s ich prezidentom, ktorí v ringu odovzdali ocenenie Jankovi Zacharovi za zásluhy o rozvoj športu na Slovensku.

Tréneri BC RTJ Malacky Robo a Ali Reisenauerovci

 


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie