Nový bytový komplex v Kútoch vytvára harmonickú súhru a zároveň atraktívne a dostupné bývanie. Byty sú už v predaji.

Nový Bytový komplex Kúty
Komfortné parkovanie, rýchla dostupnosť na D2 a železničnú stanicu

Bytový komplex v Kútoch pozostáva z troch bytových jednotiek a spĺňa náročné požiadavky na moderné a pohodlné bývanie.

V novom bytovom komplexe, ktorého realizácie práve prebieha, sa bude nachádzať 84 bytov vo veľkosti od 36 do 75 m² situované na prvom až štvrtom podlaži.

Nový Bytový komplex Kúty
Každá bytová jednotka má 28 bytov

Pri výstavbe kladieme dôraz na funkčnosť a praktickosť jednotlivých bytov. Všetky byty majú balkón, dostatočné úložné priestory a oddelenú dennú a nočnú časť. Ceny bytov začínajú od 53 214 eur vrátane sanity, parkiet, dverí a kobky.

Nový Bytový komplex Kúty
Bytový komplex v Kútoch má modernú architektúru

Zaujímavosťou projektu je moderná architektúra, vysoký štandard používaných materiálov, dispozičné riešenie, kvalita prevedenia a individuálny prístup k jednotlivým klientom, pre ktorých sme vytvorili predstavu ideálneho bývania. Ku krásnemu výhľadu, kvalitnej stavbe či komfortu nadštandardného bývania patrí aj komfortné parkovanie, rýchla dostupnosť na D2 a železničnú stanicu.

Výstavba bytových jednotiek prebieha na etapy. Predpokladaný termín kolaudácie prvej (28 bytov) je máj 2021.

Obec Kúty je ideálnym miestom pre bývanie nielen vďaka občianskej vybavenosti (materská škola, základná škola, umelecká škola, lekár pre deti i dospelých, zubná ambulancia, lekáreň, supermarket a ďalšie…), ale aj vďaka dôležitému železničnému uzlu, odkiaľ denne odchádzajú vlaky do štyroch smerov. Ďalšou výhodou je diaľničné napojenie v smere Praha a Bratislava, a taktiež dostupnosť hraničných priechodov s Rakúskom a Českou republikou do 15 minút.


Bližšie informácie a rezervácie
www.stavexreality.sk
tel.č. 0904 093 813 | 0903 642 582


Pozrite so lokalitu nového bytového komplexu v Kútoch (kliknutím na mapu)


.

BM: Ustekana sobota