Spevák Denny Veselý bol v dlhoročnom vzťahu. Zrazu sa ale musel rozhodnúť: žiť usporiadaný rodinný život, alebo ísť si za svojím snom? O svojom rozhodnutí sa rozhodol podeliť prostredníctvom jeho tvorby.

 

Za všetkým hľadaj ženu. V Dennyho prípade to platí dvojnásobne. Bol v dlhoročnom vzťahu, no nebol úplne šťastný. Jeho najväčšou láskou bola totiž hudba. A tak sa musel rozhodnúť, či si založí rodinu, alebo si pôjde za svojím snom. Dnes, po roku turbulencií so ženami, vydáva svoj debutový hudobný projekt #JEDNOROČNÉOBDOBIE.

Projekt obsahuje 5 pesničiek. Každá z nich nás postupne prevedie jeho životom za posledný rok a rozoberie, čo v danom období zažil. Denny už stihol natočiť na každý song videoklip a postupne ich bude zverejňovať na svojom YouTube kanáli. Ako prvý pôjde von singel PartimeLovers.

Album #JEDNOROČNÉOBDOBIE si Denny po speváckej stránke ošéfoval celý sám. Nenájdete na ňom žiadnych hostí. Hudby na projekt mu dodali domáci producenti ako Abe (H16) alebo ElMurdo (CZ), a zvyšok doplnil zahraničnými produkciami z Chorvátska, Veľkej Británie a USA. Intro k projektu vyšlo 26. 03. 2020 a spraví ti predstavu, o čom celý rok v podaní Dennyho bol.

Denny nečaká a pripravuje hneď ďalší projekt, ktorý ale bude z iného súdka, aj keď bude opäť súvisieť so ženami.

Denny: „Každý song bude venovaný žene a bude o nej alebo pre ňu… A pre ňu myslené doslova.“

Čo tým Denny myslel, sme sami zvedaví. Budeme tohto chalaniska určite sledovať a veríme, že viac info aj o tomto projekte prinesieme už čoskoro.

Streamy: Tidal | Spotify | Google Play


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

Trnavské rádio Tak akorát 2024