Na Sadovej ulici pri mestskom parku v Senici vzniká rezidenčný projekt s príhodným názvom Pri Parku.

V posledných dňoch sa už začala demolácia starej Billy, na ktorej mieste čoskoro vyrastie 112 nových bytov. Firma STAVMAT, jednoducho nestráca čas, aby vám mohla priniesť nové, krásne bývanie, a to, čo najskôr.

 

Je poloha to, čo u klientov rozhodne?

Niektorí ľudia tvrdia, že najdôležitejším parametrom nehnuteľnosti je predsa len lokalita, v ktorej sa nachádza. Už podľa názvu projektu vieme, že jedným z hlavných lákadiel celého projektu je práve jeho poloha.

Rezidenčný projekt Pri Parku sa vyznačuje naozaj krásnou lokalitou v bezprostrednom dotyku s mestským parkom na Sadovej ulici.

Pešia dostupnosť centra Senice s mestským úradom, supermarketom, obchodmi, službami, so základnou a materskou školou ako aj so športovými areálmi je jedným z benefitov, ktorý získajú jeho budúci obyvatelia.

Kto sú budúci majitelia bytov?

Zamilované páry, rodiny s deťmi či nový štart pre jednotlivcov? Projekt Pri Parku, ponúka skvelé zázemie pre každého. Je tvorený dvoma päťpodlažnými bytovými domami a v každom bytovom dome sa nachádza 56 bytov. V ponuke sú 1-izbové, 2-izbové aj 3-izbové byty, a tak si každý nájde presne to, čo mu vyhovuje. 

Projekt Pri Parku je taktiež ideálnym miestom pre dôchodcov, pre ktorých je komfortné bývať pri parku, kde môžu výjsť so svojimi vnúčatami a nadýchať sa čerstvého vzduchu. Obrovskou výhodou je bývať v pokojnom prostredí parku, no zároveň v centre mesta, kde sú obchody, mestský úrad a všetky služby dostupné v bezprostrednej blízkosti.

Aké firmy spolupracujú na výstavbe rezidenčného projektu?  

Projekt Pri Parku rastie pod záštitou známej developerskej firmy STAVMAT a realitnej agentúry Neoreal.

STAVMAT STAVEBNINY, s.r.o. je sieť stavebnín a stavebných centier na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku. Patrí medzi popredných predajcov stavebných materiálov od domácich a zahraničných výrobcov. Poskytuje služby profesionálom, stavebným firmám aj koncovým zákazníkom. Širokou ponukou tovarov a služieb osloví ročne množstvo zákazníkov. STAVMAT je serióznou a osvedčenou firmou, ktorá dbá na kvalitu a funkčnosť každej jednej stavby a nehnuteľnosti.

STAVMAT je členom skupiny ST group, ktorá realizovala mnohé úspešné developerské projekty ako Obchodné centrum Galéria MLYNY Nitra či bytový dom LEONARDO Trnava, bytový dom Mondrian Bratislava, bytový dom Agát Bratislava a mnohé ďalšie…

Chystáte sa investovať do bývania v ktorom prežijete najbližšie roky? Či dokonca usadiť sa a založiť si rodinu? Kúpa nehnuteľnosti je bez pochýb veľkým krokom. Je dôležité si dopriať kvalitné informácie a preto je ideálnym krokom vyhľadať pomoc realitných maklérov. Realitná agentúra Neoreal vám dodá všetky potrebné informácie a poskytne potrebné poradenstvo ohľadom ceny, kúpy či dokonca hypotéky.

Koľko trvá výstavba a kedy bude projekt Pri Parku v Senici dokončený?

Predpokladané odovzdanie bytov rezidenčného projektu Pri Parku je plánované na december 2021.

V posledných dňoch sa už začala demolácia starej Billy, na ktorej mieste čoskoro vyrastie 112 nových bytov. Firma STAVMAT jednoducho nestráca čas, aby vám mohla priniesť nové a krásne bývanie čo najskôr.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať realitnú spoločnosť Neoreal. Možno ešte stihnete výhodné uvádzacie ceny.


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota