V pondelok (27.4.) sa udiala tragická dopravná nehoda na rýchlostnej ceste R1 pri Čeladiciach. Informuje o tom Polícia SR – Nitriansky kraj na sociálnej sieti.

“So zármutkom oznamujeme, že včera v noci tragicky zahynul pri vážnej autonehode náš pán starosta MVDr. Jozef Kotvan. Autonehoda je v štádiu vyšetrovania. Veľmi nás táto správa zarmútila. Rodine zosnulého vyslovujeme našu úprimnú sústrasť,” zverejnil v utorok obecný úrad na Facebooku Obec Trnovec.

59 ročný vodič osobného auta Škoda Octávia vyšiel na rýchlostnú cestu v smere na Banskú Bystricu na výjazde od obce Beladice v správnom smere. Po chvíli si však smer jazdy pravdepodobne rozmyslel a otočil sa do protismeru.

Asi po dvoch kilometroch jazdy došlo k čelnej zrážke s Alfou Romeo so zlatomoraveckým evidenčným číslom a ďalšími vozidlami jazdiacimi v pravom jazdnom pruhu.

23 ročný vodič Alfy Romeo na mieste dopravnej nehody zahynul, ako aj vodič Škody Octávia. 22 ročná spolujazdkyňa v Alfe Romeo s vážnymi zraneniami skončila v nemocnici. S ľahkými zraneniami obišiel vodič z BMW.

Okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.


.
Toto je čítané

Najviac ochorení na čierny kašeľ v Bratislavskom kraji hlásia z Malaciek

V Bratislavskom kraji nahlásili od začiatku roka do 5. mája 122 prípadov…

Trnavské rádio Tak akorát 2024