Polyfunkčný dom Nová Fontána v centre Moravského Svätého Jána ponúka byty na klasický komerčný nájom a novinkou je bytový leasing.

Polyfunkčný dom Nová Fontána prináša 20 bytov v rôznych výmerách od jednoizbových bytov až po luxusné, priestranné štvorizbové byty s veľkorysou terasou. Komplex je rozdelený na dva bloky, ktorých súčasťou budú aj obchodné priestory.

Využiť môžete novinku, ktorou je bytový leasing. Ide o kombináciu prenájmu, pri ktorom sa nájomné odpočítava z cenu bytu a následne si ho nájomca môže odkúpiť do osobného vlastníctva. Všetky zaplatené splátky sa mu odpočítajú z ceny bytu.

Byty v Novej Fontáne budú vo vysokom štandarde prevedenia, ktorého súčasťou budú kvalitné obklady, značková sanita, podlahové vykurovanie, v každom byte bude predpríprava na klimatizáciu a vonkajšie elektrické žalúzie. Ku každému bytu prináleží parkovacie státie a pivničná kobka.

Polyfunkčný dom NOVÁ FONTÁNA profituje zo svojej polohy v absolútnom centre obce Moravský Svätý Ján. Jeho obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie ako je materskej či  základná škola. Autobusová zastávka je v priamej blízkosti bytového komplexu a železničná stanica je vzdialená len 15 minút chôdzou.

Kolaudácia Novej Fontány je naplánovaná na júl 2020.


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť realityzahorie.sk.

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor Malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Bližšie informácie získate na čísle 0908 953 800.


Projekt vzniká pod taktovkou investično-realizačnej spoločnosti ATOPS Development, ktorá úspešne pôsobí na trhu už niekoľko rokov. Medzi jej úspešné projekty patria Nová Tehelňa v Senci, Nová Alej Martina Benku v Kostolišti, Nová Tulipa v Kvetoslavove,  či Malé Hliny v Modre… Viac o projektoch i spoločnosti nájdete na www.atops.sk.


.

BM: Ustekana sobota