Zábavná senická dvojica Fifo a Vierka si pre Vás pripravila zaujímavú výzvu. Môžete byť súčasťou video klipu ich pesničiek. A zároveň vyhrať zaujímavé odmeny.

Na ich Youtube kanály zverejnili pesničky – karaoke so spevom “Čistíme, čistíme”, “Tlačíme, tlačíme” a “Ťaháme, ťaháme” z CD Fifo, Vierka a začarované prasiatko. K týmto pesničkám pripravujú nové videoklipy.

Staň sa súčasťou ich klipu

Staňte sa súčasťou ich klipov. Ako? Nahrajte im s rodičmi, kamarátmi alebo s babkou a dedkom ako tancujete a spievate tieto pesničky. Môžete všetky tri alebo iba jednu, či dve z nich. Videá môžete točiť na svoj mobilný telefón v najvyššej kvalite a ak sa dá v čo najlepšom svetle.

Posielať ich môžete na mail: fifoavierka@gmail.comdo predmetu napíšte: klipy

Do správy: musíte napísať ako rodič, či zákonný zástupca detí, že súhlasíte so zverejnením toho videá na internete a použitím do videoklipu. Inak Vaše videá nebudú môcť použiť. Ďalej nezabudnite napísať meno dieťaťa, rodiča – stačí krstné meno a celú adresu pre prípad výhry, či kontaktu s Vami.

Nápadom sa medze nekladú. Fifo a Vierka to nechávajú na Vás. Môžete si vymyslieť hoci akú choreografiu, tanček, či len tak sa jašiť. Samozrejme môžte aj spievať. ?

Niektoré z videí budú i odmenené, tak neváhajte a zapojte sa.


.

BM: Festival Záhrad