V bytovom projekte CORVUS Malacky sme sa rozhodli, že Vám dáme možnosť byť pri narodení Vášho bytu. Sledovať ako rastie môžete na online streamingu priamo zo stavby.

Takto máte možnosť v reálnom čase sledovať, ako každý deň usilovne pracujeme na Vašom vysnívanom bývaní. To, že byty v projekte CORVUS ponúkajú vysoký technologický štandard je pri projektoch Našej spoločnosti Atops už pravidlom. Ale to, že Vám odvysielame aj celý proces výstavby, to sa ešte na realitnom trhu na Záhorí nestalo.


Online prenos sledujte na: www.corvusmalacky.sk/galeria


Corvus Malacky je pilotným projektom výstavby a rozsiahlejšieho osídľovania novej časti Malaciek – Na Majeri. V smere na Rohožník vznikne moderné bývanie, ktoré spája všetko, čo dnes od svojho domovu očakávate. A nielen dnes, ale aj zajtra.

Projekt z dielne Art of Space nesie rukopis architekta Romana Hájka, ktorý do bodky splnil zadanie developera, spoločnosti ATOPS Development Corvus, na vybudovanie príjemnej lokality v meste, ale už s nádychom vidieckeho pokoja. Okrem lokality sa dôraz kladie aj na samostatné prevedenie stavby a predovšetkým vybavenie bytov.


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť realityzahorie.sk.

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Všetky ďaľšie informácie o tomto smart projekte Vám rada odprezentuje: Barbora Brezanská – 0903 060 504 (brezanska@realityzahorie.sk)


Projekt vzniká pod taktovkou investično-realizačnej spoločnosti ATOPS Development Corvus, sesterskej spoločnosti  ATOPS Development, ktorá úspešne pôsobí na trhu už niekoľko rokov. Medzi jej projekty patria Nová Teheľňa Senec, Nová alej Martina Benku Kostolište, Nová Tulipa Kvetoslavov či Malé Hliny Modra. Viac o spoločnosti nájdete na www.atops.sk.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota