Gbelčanka Veronika Morávková vystupujúca pod umeleckým menom LARA MORR predstavuje ďalší singel  Poď so mnou tam, ktorý sa nesie opäť v inom duchu, než jej  predošlé skladby.

foto Marek Leždík

V januári 2020 LARA MORR vydala druhý singel s názvom Múza, ktorý sršel vášňou a sexappealom. Teraz je tu však skladba Poď so mnou tam, v ktorej spieva o ľudských vlastnostiach, má však pozitívny a tanečný vibe.

Texty si píše Veronika Morávková alias LARA MORR sama. Hudbu zložil ako u predošlých skladieb Marek Leždík zo skupiny Support Lesbiens, hudobnú produkciu má na starosti David Vostrý.

Niečo o skladbe

“Skladba vychádza z atmosféry miesta, kde sa človek cíti sám sebou a slobodný.  Tam, kde sa vyskytuje úprimný pocit šťastia,” dodala speváčka LARA MORR.

Speváčka v skladbe spieva aj o manipulácii medzi ľuďmi a o tom, že sa medzi ľuďmi vytráca úprimnosť. Touto skladbou sa snaží v ľuďoch vzbudiť pocit a prehovoriť o tom, že v tom čo milujeme nájdeme ten pravý pocit šťastia.

foto Marek Leždík

A čo videoklip?

“Čo sa týka vizualizácie svojich klipov, väčšinou mám v hlave svoju jasnú predstavu, ako by mal videoklip vyzerať,” hovorí speváčka. Klip ku skladbe Poď so mnou tam natočil Antonín Starý.

Vo videoklipe môžete vidieť zaujímavé miesta Prahy, kde speváčka momentálne žije.

 

Skladbu môžete nájsť a vypočuť si ju na všetkých hudobných platformách ako je napríklad Spotify alebo Apple Music. Viac informácií na webovej stránke www.laramorr.com


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 1,5 milióna eur na revitalizáciu lesoparku Hájek

V Skalici zrevitalizujú lesopark Hájek aj Mestská búdu. Zámer na tieto projekty…

BM: Ustekana sobota