Už šiesty ročník Slovenskej Footgolfovej Tour sa opäť rozbehne 6. júna v Skalici. Druhou najvyššou slovenskou súťažou, ktorá sa opäť začne hrať od 26. júla bude štvrtý ročník Slovenského Footgolfového Pohára.

Ilustračné foto Martin Fekete

“Po dlho očakávam uvoľňovaní hygienických opatrení spôsobených koronavírusom, v sobotu 6. júna v Grafobal Group Golf Clube v Skalici, odštartuje nová footgoflová sezóna 1. a 2. kolom v jeden deň. V súčasnosti je prihlásených už viac ako 80 účastníkov, prevažne zo Slovenska, Česka a Maďarska,” informovala TASR v oficiálnej tlačovej správe Slovenská footgolfová asociácia (SFGA), podľa ktorej je nová sezóna výnimočná tým, že sa odohrá v najkratšom čase v histórii, za 4 mesiace. Z nasledujúcich turnajov bude najdôležitejším Slovak Footgolf Open koncom augusta, ktorý je najvyššie bodovaný turnaj sezóny v hodnote 500 bodov pre víťaza. Uskutoční sa v Bernolákove.

Keďže prišlo k preloženiu jesenných majstrovstiev sveta v Japonsku na rok 2021, slovenskí hráči sa budú koncentrovať najmä na Svetovú Tour (WT), resp. v druhom slede na domáce súťaže.


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota