Blížia sa prázdniny a pre deti z DFS Juránek aj letný tábor, ktorý sa už tradične koná koncom augusta.

Začínali sme výhradne s členmi súboru a na začiatku to bolo cca 25 detí. Dnes je všetko inak. Letný „najlepší tábor“ už navštevuje cca 80 detí. K deťom z Juránku pribudli kamaráti, súrodenci, bratranci a tak sme sa rozrástli o ďalších kamarátov, ktorí každoročne trávia spolu s nami skvelý táborový týždeň. Už teraz sa tešíme na zážitky.

Termín Letného „Najlepšieho tábora“ je 16.8.-22.8.2020 (nedeľa-sobota)

Tento rok sme sa vzhľadom k situácii rozhodli pomôcť rodičom, ktorí nemajú počas leta kam dať deti a doplnili sme  leto ešte o dva denné tábory . Konať sa budú v  Borskom Sv. Jure v KD pod vedením skúsených inštruktorov. Zabezpečený je bohatý program – športovo kreatívne zameranie, strava a pitný režim. Vekovo je orientovaný najmä na kategóriu detí, ktoré rodičia ešte nemôžu nechať doma bez dozoru, teda cca od 5-12r.

Termíny denného tábora:

I.turnus : 6.7.-10.7.2020 (pondelok-piatok)
II.turnus: 3.8.-7.8.2020 ( pondelok-piatok)

Ak máte detičky, ktoré radi tvoria, športujú a majú radi kolektív, alebo si ešte netrúfajú na týždenný tábor  a chceli by ste im spestriť leto, ponúkame vám denný tábor v dvoch turnusoch. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte – suborjuranek@gmail.com alebo 0907 743 319.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota