Úplne nový projekt spoločnosti ATOPS DEVELOPMENT pod názvom Pánske Záhrady Sekule je očami developera výnimočny.

Projekt spája v sebe všetko, čo očakávate od vlastného komfortného bývania na úrovni.

Projekt s vynikajúcou dostupnosťou, občianskou vybavenosťou a rodinným prostredím. Ponúkame koncept, ktorý spĺňa vo všetkých smeroch potreby modernej doby. Bytový dom, ktorý bude svojim obyvateľom prinášať dostatočný komfort, či už ide o mladú začínajúcu rodinu, rodinu s deťmi alebo úspešného podnikateľa.

Pokojné bývanie v príjemnej lokalite Sekúl.

Moderné bývanie
Projekt „PÁNSKE ZÁHRADY“ prináša pestrú škálu bytov od najmenších jednoizbových, cez ekonomické dvojizbové, alebo priestranné trojizbové. Každý byt má balkón alebo priestrannú terasu so záhradkou. Byty majú dispozičné riešenie zohľadňujúce súčasné požiadavky kladené na vnútorné obytné prostredie. Projekt prinesie v prvej etape celkovo 24 bytov.

Pánske Záhrady sú výnimočné…

Kvalitný štandard v cene bytov.
Bytový štandard je tvorený kvalitnými materiálmi a zariadeniami od prvotriednych dodávateľov EDEN Malacky a PARKET STORE. Dôraz je kladený najmä na dizajn, funkčnosť a kvalitu jednotlivých prvkov.


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť realityzahorie.sk.

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Všetky ďaľšie informácie o tomto smart projekte Vám rada odprezentuje: Barbora Brezanská – 0903 060 504 (brezanska@realityzahorie.sk)


Projekt vzniká pod taktovkou investično-realizačnej spoločnosti ATOPS Development, ktorá úspešne pôsobí na trhu už niekoľko rokov. Medzi jej úspešné projekty patria Nová Tehelňa v Senci, Nová Alej Martina Benku v Kostolišti, Nová Tulipa v Kvetoslavove,  či Malé Hliny v Modre… Viac o projektoch i spoločnosti nájdete na www.atops.sk.


.
Toto je čítané

Vaillant oslavuje 150 rokov – s výročnou zľavou na tepelné čerpadlá

Až 4 350 eur môžu ušetriť majitelia rodinných domov, ak sa rozhodnú…

BM: Ustekana sobota