Letné kúpalisko v Senici sprístupnia verejnosti v sobotu (27. 6.). TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová.

Letné kúpalisko Senica, Foto: Facebook RSMS

Na termín otvorenia kúpaliska opatrenia proti šíreniu nového koronavírusu nemali vplyv. “Termín spustenia kúpacej sezóny je približne rovnaký ako za bežných okolností. Kapacita kúpaliska bude obmedzená počtom 1000 návštevníkov, pokiaľ nebudú dovtedy platiť iné hygienické opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR,” uviedla Moravcová.

Na kúpalisku návštevníci musia počítať so zvýšenými hygienickým opatreniami. “Pôjde o dezinfekciu pri vstupe, častejšiu periodicitu upratovania, čistenia a dezinfekcie lavičiek, ležadiel a WC. Dávkovanie bazénovej chémie prevádzkovateľ kúpaliska, mestská spoločnosť Rekreačné služby mesta Senica, zachováva v rovnakých objemoch ako doteraz a v rozsahu, aký si vyžadujú platné normy,” doplnila hovorkyňa mesta.

Návštevníci kúpaliska budú mať k dispozícii dva bazény, okrem veľkého plaveckého bazéna aj detský. Otváracie hodiny i vstupné zostávajú rovnaké ako vlani.


.
Toto je čítané

BSK rekonštruuje v Závode dva mosty ponad diaľnicu D2

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (SC BSK) pokračuje s realizáciou opráv mostov,…

BM: Ustekana sobota