Predaj permanentiek na nový ligový ročník začne v pondelok 20.júla. Súčasťou permanentky bude pre jej držiteľov aj pripravovaný balík výhod.

Letná prestávka od futbalu bude v tomto roku veľmi krátka, hlavnou príčinou je samozrejme pandémia koronavírusu, ktorá ovplyvnila nedávno skončený súťažný ročník. Futbalový klub FK Senica spustí predaj permanentiek na nový ligový ročník 2020/21 v pondelok 20.júla. 

Predaj permanentiek na novú sezónu bude prebiehať v dvoch fázach. Prvá fáza potrvá od 20.júla (pondelok) do 22.júla (streda), v nej si budú môcť uplatniť opciu na svoje miesto držitelia permanentiek z minulej sezóny, zároveň bude možné kúpiť v tejto fáze permanentku na neobsadené miesto.

Následne od 23.júla (štvrtok) si budú môcť zakúpiť permanentky na novú sezónu v druhej fáze všetci ostatní fanúšikovia.

V prvej fáze sa budú permanentky predávať v čase od 13:00 do 17:00 hod. na hlavnej pokladni štadióna.

V druhej fáze bude predaj prebiehať rovnako na hlavnej pokladni štadióna v dňoch 23.-24.júla, následne od 27.júla už každý pracovný deň od 14:00 do 16:00 hod. na sekretariáte FK Senica sl.Barbora Parčiová (areál štadióna FK Senica – budova futbalovej akadémie, 2.poschodie – vedľa umelej trávy).

Ceny permanentiek ostávajú nezmenené ako v posledných sezónach:

Sektor A – 70 eur

Sektory B,C,D – 40 eur

Rodičia futbalistov našej akadémie si majú možnosť zakúpiť permanentku za zvýhodnenú cenu 20 eur. Členovia futbalovej akadémie (hráči) dostávajú od klubu sezónnu permanentku zadarmo.

Permanentku je možné uplatniť aj na prípadné domáce zápasy v Slovnaft Cupe či platené prípravné zápasy (obvykle generálka na ligu). V lige odohráme v nasledujúcej sezóne 16 zápasov na domácom ihrisku.

Pre držiteľov sezónnych permanentiek pripravujeme do nového ligového ročníka “balík výhod”, ktorý bude možné využívať v našom meste vo vybraných podnikoch, ktoré sa rozhodli podporiť náš klub pri predaji permanentiek. Ide teda o ďalší dôvod naviac, prečo si zakúpiť permanentku do novej sezóny. O balíku výhod pre držiteľov permanentiek budeme informovať postupne v najbližších dňoch.

Fanúšikovia, ktorí budú chcieť využívať pripravovaný balík výhod si musia zakúpiť sezónnu permanentku ešte pred prvým ligovým kolom najneskôr do 7.augusta 2020 (piatok), nakoľko budú tieto permanentky špeciálne personalizované na využívanie spomínaných výhod v našom meste. Fanúšikovia, ktorí si zakúpia permanentku na novú sezónu až po prvom ligovom kole tak nebudú môcť využívať tento balík výhod.

Termínové zhrnutie:

20.júl – 22.júl 2020 (13:00 – 17:00) – opcia na staré permanentky + možnosť zakúpiť si permanentku na neobsadené miesta (hlavná pokladňa štadióna)

23.júl – 24.júl 2020 (14:00 – 16:00) – voľný predaj permanentiek (hlavná pokladňa štadióna)

Od 27.júla do 3.kola Fortuna ligy – voľný predaj permanentiek (sekretariát FK Senica sl.Barbora Parčiová – areál štadióna FK Senica – budova futbalovej akadémie, 2.poschodie – vedľa umelej trávy).

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom predaja permanentiek na novú sezónu kontaktujte mediálneho manažéra klubu: igor.tabis@fksenica.eu


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

Lakovanie a Pieskovanie