Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) oblasť Senica pripravila cestu III/1151 medzi obcami Prietrž a Osuské v okrese Senica na rekonštrukciu. Informovala o tom Správa a údržba ciest TTSK.

ilustračné foto

Na ceste, ktorá sa nachádza medzi obcami, bolo vyčistených 13 cestných priepustov a priepust jedného mostu. “Okrem iného boli vykonané aj opravy poškodených čiel priepustov a zábradlia na priepustoch. V súčasnosti je cesta pripravená na odovzdanie zhotoviteľovi na rekonštrukciu,” uviedla Správa a údržba ciest TTSK.

V najbližšej dobe pripravuje spoločnosť čistenie a zrekonštruovanie troch cestných priepustov na ceste III/1131 Skalica – Zlatnícka Dolina, ktorá sa nachádza tiež pred rekonštrukciou. “Je dôležité, aby sme dokázali vytvoriť mix interných a externých služieb, prinášajúci lepší a kvalitnejší výkon za rovnaké financie. Ukázalo sa, že ak by sa v minulosti miesto jednej rámcovej zmluvy na opravy súťažili samostatne jednotlivé opravy a rekonštrukcie ciest, bolo by v konečnom dôsledku možné zrealizovať niekoľkonásobne viac kilometrov opráv,” doplnila Správa a údržba ciest TTSK.


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota