Po roku bude malacký futbalový štadión opäť hostiť prestížny prípravný zápas medzi víťazom slovenského double Slovanom Bratislava a českým prvoligistom 1. FC Slovácko. Stretnutie sa odohrá v stredu 29. júla o 17.30 h. Vstupné sú 3 eurá, pre dôchodcov polovica.

archívne foto: Malacky.sk

V roku 2019 sa zrodila remíza 1:1, no zápas priniesol očakávanú kvalitu a množstvo gólových príležitostí na oboch stranách. Mužstvo Slovácka v minulej sezóne bojovalo v českej lige o miestenku do Európskej ligy, ich púť v play-off ukončil pražský Bohemians. Slovan zažil výbornú jeseň v znamení skupinovej fázy Európskej ligy, v ktorej sa stretol s Besiktasom Istanbul, anglickým Wolverhamptonom Wanderers a portugalským Sportingom Braga.

Po zápase budú mať možnosť deti získať autogram od hráčov oboch mužstiev, prípadne si spraviť fotografiu na pamiatku. Hádzanársky oddiel Strojára Malacky prichystal pre návštevníkov zápasu občerstvenie, ktoré nájdete na hádzanárskom ihrisku pri futbalovom štadióne. Výťažok z neho podporí tento klub v ďalších sezónach.

M. Binčík, Malacky.sk


.

BM: Ustekana sobota