Dres FK Senica bude v novej sezóne obliekať 20-ročný odchovanec Hajduku Split Jurica Bajič.

Ďalšou letnou posilou FK Senica sa stáva chorvátsky futbalista Jurica Bajič, kmeňový hráč Hajduku Split sa dohodol s vedením FK Senica na ročnom hosťovaní s možnosťou predĺženia o ďalší rok.

“Mojou ambíciou je zvíťaziť v každom jednom zápase, v ktorom nastúpim. V Senici sa cítim dobre, je to malé mesto s nádherným štadiónom. Verím, že v novej sezóne budeme úspešní,” vysvetľuje nová posila FK Senica Jurica Bajič.

Mládežnícky reprezentant Chorvátska obliekal v minulej sezóne dres B-tímu Hajduku Split, v druhej najvyššej chorvátskej lige strelil v ligovom ročníku 2019/20 v osemnástich zápasoch osem gólov, vďaka čomu obsadil v tabuľke strelcov delené tretie miesto. Reprezentačný dres Chorvátska obliekal mladý krídelník postupne v mládežníckych kategóriách U14, U16, U17, U18 a U19.

“Jurica je jeden z veľkých talentov Hajduku Split, ktorý v druhom mužstve Hajduku podával nadštandardné výkony, strelil osem gólov a silno klopal na dvere A-tímu. Je špecifickým produktom jednej z najlepších akadémii na Balkáne, s veľmi dobrou technikou a kvalitnou ľavačkou. Od jeho príchodu si sľubujeme skvalitnenie našej koncovky, silnú konkurenciu pre ofenzívnych hráčov a vzhľadom na dlhodobý zámer s hráčom je to pre nás aj do budúcna zaujímavý projekt,” objasňuje športový riaditeľ klubu Filip Holec pre klubový web FKSenica.eu.


.

BM: Ustekana sobota