Tretiu etapu služby autobus na zavolanie spustí od 1. septembra Trnavský samosprávny kraj (TTSK) v spolupráci so spoločnosťou Arriva pre obsluhu územia s nízkou frekvenciou cestujúcich. Informovala o tom spoločnosť Arriva.

V tejto etape bude možné na základe telefonickej objednávky využiť prepravu z mesta Šaštín-Stráže cez Čáry do Kútov a späť počas víkendov.

Spoje na zavolanie už fungujú na prepravu do a z častí obce Prietrž-Dolné Paseky, Podhorie a Horný Deberník a obce Prietrž v okrese Senica.

Spoj na zavolanie bude premávať iba vtedy, ak cestujúci, ktorý sa potrebuje prepraviť v úseku určenom cestovným poriadkom, prejaví záujem telefonickým zavolaním alebo zaslaním SMS správy dopravcovi na telefónne číslo +421 917 095 167.

Autobus bude možné zavolať s predstihom 48 hodín pred plánovanou prepravou, najneskôr však 30 minút pred odchodom autobusu. Cestujúci uvedie podrobnosti prepravy – dátum, čas alebo číslo spoja a názov nástupnej a výstupnej zastávky. Podobným spôsobom vie prepravu zrušiť. Cena cestovného lístka bude v zmysle taríf.


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM: Ustekana sobota